Winkelklik
Image default
Winkelen

Hoe kan je de kwaliteit van LED paneelverlichting herkennen?

LED-paneel lampen zijn dun, energiebesparend, duurzaam, helder en zonder straling of stroboscopisch effect. Ze zijn zeer geschikt voor kantoorgebouwen, winkelcentra, supermarkten, campussen, ziekenhuizen en hotels, maar ook voor gemeentelijke projecten en woninginrichting. De kwaliteit van LED panelen verlichting op de markt verschilt echter en het is vrij moeilijk om onderscheid te maken tussen goed en slecht. Laten we eens kijken hoe we kwaliteits-LED’s kunnen onderscheiden van slechte.

Overweeg een lichtgeleider plaat

De lichtgeleider plaat is het buitenste deel van de LED-paneelverlichting en wordt ook wel de diffusor genoemd. Het materiaal dat in dit onderdeel wordt gebruikt, is over het algemeen een soort acryl product, zoals gewoon acryl, geïmporteerd acryl, enz. Op dit moment is geïmporteerde acrylplaat degene die moet worden geselecteerd omdat het een hoge lichtdoorlatendheid heeft. Dit soort bord heeft een hoge licht geleidingssnelheid, zodat de helderheid van de lamp gelijkmatig en zacht is. Het heeft een lange levensduur. Inferieure LED-paneel lampen en verlichting platen zijn over het algemeen gemaakt van gerecyclede materialen met veel onzuiverheden en een slechte lichtdoorlatendheid. Dergelijke producten doen pijn aan de ogen en mogen niet worden geselecteerd.

Overweeg de voeding

De ballast is het hart van de LED lamp, wat direct gerelateerd is aan de levensduur van de lamp. Momenteel gebruiken goede LED-paneel lampen IC om een ​​constante stroomtoevoer aan te sturen, die beveiligingen heeft zoals kortsluiting en overbelasting en de levensduur van de lamp kan garanderen. Sommige LED-lampen gebruiken waterdichte lijm, die goede waterdichte en warmte afvoerende effecten heeft, maar geen beschermende AC heeft. Inferieure LED-paneel verlichting gebruikt inferieure lijm en sommige gebruiken asfalt, wat de levensduur van de lamp niet kan garanderen. Let bij het kiezen van een lamp goed op de kwaliteit van de ballast.

Overweeg de lamp patches

LED-paneel lampen gebruiken tegenwoordig over het algemeen patches als lichtbronnen, die een langere levensduur en een beter lichteffect hebben dan lamp parels. Er is een bepaalde kwaliteit, de 3014 dikke dubbele gouden draad patch, die nauwkeurig wordt verwerkt en de levensduur en helderheid van elke patch zijn relatief hoog. Sommige LED-paneel lampen van slechte kwaliteit gebruiken enkele gouddraad patches, sommige gebruiken zelfs koperdraad, waardoor hun helderheid en levensduur aanzienlijk worden verminderd.