Winkelklik
Image default
Industrie

Betonplaten huren bij dé specialist in beton

Gaat u uw tuin verbouwen en wilt u dit doen met behulp van betonblokken of industriële platen? Bij Van Ooijen Betonplaten uit Elst kunt u terecht voor betonplaten en stapelblokken die te gebruiken zijn voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Dit bedrijf biedt verschillende oplossingen met beton aan. Zo is het mogelijk om betonnen blokken en industrieplaten te huren. Heeft u een tijdelijk project zoals de wegafzetting van een evenement? Dan is het huren van betonplaten een goed idee. Door betonnen producten te huren, hoeven ze niet opnieuw gemaakt te worden. Zo wordt het milieu minder belast. Ook is het voor u financieel aantrekkelijker wanneer u betonnen blokken of industriële platen huurt in plaats van koopt. Voordat dit bedrijf beton aan u verhuurt, worden de producten uitvoerig gecontroleerd. U bent zo verzekerd van goede kwaliteit.

Koop uw betonnen stapelblokken met snelle levering

Het is ook mogelijk om betonnen blokken en betonplaten te kopen. De stapelblokken van dit bedrijf in Elst zijn voor meerdere toepassingen te gebruiken. Zo legt u eenvoudig een muurtje aan met deze blokken of u gebruikt ze voor een plantenbak of terras. Heeft uw bedrijfsterrein betonnen blokken nodig? Ook dan is Van Ooijen Betonplaten een goede partij. Stapelblokken zijn bij dit bedrijf goedkoop en bovendien kiest u uit verschillende maten en vormen. Gaat u voor stapelblokken van 80x80x80 met viernoksuitvoering of 160x80x40 met achtnoksuitvoering?

Nieuwe of gebruikte betonplaten?

Is het voor uw project niet per se nodig om nieuwe betonplaten of -blokken aan te schaffen? Kies dan voor een duurzame oplossing en koop of huur gebruikte betonnen producten. Dit is bovendien handig wanneer u de betonplaten voor een korte tijd nodig hebt, zoals bij wegwerkzaamheden. Ook bespaart het u geld. De betonblokken die u huurt of koopt bij dit bedrijf, zijn altijd van goede kwaliteit. Vraag met behulp van de contactgegevens op hun website wat het actuele aanbod aan gebruikte betonnen producten is.