Winkelklik
Image default
Aanbiedingen

Twee soorten verlichte gevelbelettering

Gevelbelettering is een belangrijk, als u zichtbaar wil zijn. Mensen zullen uw pand sneller herkennen als u uw naam en logo op de gevel hebt staan. Er zijn allerlei mogelijkheden op het gebied van gevelbelettering, zoals metalen letters, kunststof letters en houten letters. Wilt u echt opvallen en kiezen voor iets bijzonders? Dan kunt u kiezen voor led licht letters. Er zijn twee soorten licht letters, namelijk directe en indirecte verlichte letters. Bent u benieuwd naar het verschil? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Direct verlichte letters

Bij direct verlichte letters, wordt het licht uitgestraald naar de voorkant van de letters en worden de letters zelf verlicht. De zijkanten van de letters zijn met een zwarte rand afgewerkt en hier zal geen licht uitstralen. Bij direct verlichte letters kunt u een keuze maken uit allerlei kleuren en lettertypes. Zorg dat de kleuren en het lettertype exact aansluit bij uw logo, zodat er geen verwarring kan ontstaan onder de klanten. 

 

Indirect verlichte letters

Naast direct verlichte letters, kunt u ook kiezen voor indirect verlichte letters. Hierbij wordt er geen licht uitgestraald naar de voorkant, maar naar de achterkant en de zijkanten. Hierbij ontstaat er een 3D effect, waarbij de letters op het pand lijken te zweven. U kunt kiezen uit allerlei kleuren licht. 

 

Laat u adviseren over de mogelijkheden

Bent u enthousiast geworden over de direct verlichte letters of geeft u de voorkeur aan indirect verlichte letters? Wat u ook kiest, bij beide opties is er van alles mogelijk op het gebied van kleur, grootte en lettertype. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van Bosman Reklame. Weet u niet goed welke keuze u moet maken? Neem dan contact op met een expert van Bosman Reklame en laat u adviseren over de mogelijkheden. 

 

https://www.bosmanreklame.com/