Winkelklik
Image default
Aanbiedingen

Een leuke naam voor je kater

Een van de belangrijkste beslissingen die je zult maken als een nieuwe eigenaar van de kat is wat te noemen deze kat. Je wilt een naam die is schattig, gedenkwaardig, en weerspiegelt jouw kitty’s unieke persoonlijkheid te kiezen. Maar het valt niet te ontkennen dat het bedenken van een kattennaam kater moeilijk is. Er zijn zoveel schattige kattennamen, hoe kun je er maar één kiezen?

De beste Kattennaam kiezen

We snappen het. Jouw nieuwe kat maakt deel uit van de familie, en hun naam verdient om speciaal te zijn. Het vinden van de perfecte naam hoeft echter niet moeilijk te zijn. Overweeg de persoonlijkheid van uw kat: een pittige peper of een elegante Winston? Een brutale Louie of een speelse Charlie? De hemel is de limiet.

 

Je interesses en Favorieten spelen een rol in de naamgeving van huisdieren, ook. Kattenbezitters hebben namen gekozen van favoriete voedingsmiddelen, boekkarakters, kleuren en muzikanten om hun nieuwe kat te benoemen. Ja, dat betekent dat je je kat “Mr Darcy” mag noemen als het je aan het lachen maakt.

 

Katten reageren meestal niet op hun namen op dezelfde manier als honden, vooral omdat kattenbezitters veel minder geneigd zijn om hun katten te trainen (en daarom hun katten leren om hun namen te associëren met bepaalde uitkomsten.) Niettemin, je zult zeggen een kat zijn naam voldoende, dus geef je top kanshebbers een werveling. Zeg ze hardop en krijg een gevoel voor hoe gemakkelijk ze zijn om te zeggen, niet te vergeten of jij genieten van het horen van die naam.

Persoonlijke Kenmerken

Komen met een naam voor jouw kat op basis van hun persoonlijkheid zou kunnen nemen een beetje langer te denken van, maar het zal zeker de moeite waard zijn. Geef jezelf een paar van dagen te observeren je kat gedrag zodat je kunt krijgen een beter idee van wie ze zijn, en vervolgens komen met een naam die weerspiegelt hun unieke persoonlijkheid.

Bijvoorbeeld, als je merkt dat je kat vrijpostig is en jouw soms scheel aankijkt, dan Sassy zal zijn de perfecte naam voor hen. Maar als ze een zeer bruisende persoonlijkheid heeft en niet stil kan zitten, dan zal woelige naam beter passend zijn. 

 

Milieu / Geografische Locatie

Als jij je laat inspireren door de fysieke of persoonlijkheidskenmerken van jouw kat voor een naam, kun je altijd een naam kiezen op basis van een geografische locatie. Bijvoorbeeld, je kunt de naam je kat op basis van de stad of staat die je wilt bezoeken, zoals Londen, Egypte, of Parijs. 

 

Hobby

Een andere manier om inspiratie te krijgen voor een kat naam is om na te denken over je hobby’ s. Wat doe je graag in je vrije tijd en hoe kun je daar een kattennaam van maken?

Culturele Referenties

Het benoemen van jouw kat naar culturele referenties is altijd een goede optie omdat iedereen weet waar je het over hebt. Mensen noemen hun katten vaak naar beroemde katten in films of tv-shows, zoals Garfield uit de beroemde strip of de Gelaarsde Kat uit Shrek. 

Nog wat feiten over namen

Het bedenken van een leuke naam voor je poesje is zeker een creatieve uitdaging. De naam van je kat is iets wat je meerdere keren per dag zegt, dus je wilt dat het iets goeds is. Hun naam zal iets zijn wat je zult onthouden voor de rest van je leven en wanneer iemand het zegt, zul je liefdevol denken aan de dagen met je katachtige vriend.

Dus als je een nieuwe kat ouder en zijn worstelen om te denken van een naam die geschikt is voor jouw kat, check out een van onze handige tips. Een van de makkelijkste manieren om te komen met een schattige naam voor de kat is om het te baseren op hun persoonlijkheid of fysieke kenmerken. Als je bijvoorbeeld een zwart-witte kat hebt, kun je ze Domino noemen of als je een oranje kat hebt, honing.