Winkelklik
Image default
Aanbiedingen

LED TL verlichting voor het verlichten van grote ruimtes

LED TL verlichting voor het verlichten van grote ruimtes

Heb je een grote ruimte die verlicht moet worden en waar een opperste concentratie vereist is? Denk bijvoorbeeld aan een klaslokaal, sportzaal of operatiekamer? Met LED TL verlichting heb je binnen mum van tijd grote ruimtes voldoende verlicht om geconcentreerd te werk te kunnen gaan. Vergeet die energieslurpende traditionele TL buizen en investeer liever een paar tientjes meer in LED TL buizen. Deze variant is namelijk een stuk energiezuiniger. Waarom? En welke kleurtemperatuur jij het beste kunt kiezen voor jouw LED TL? Dat lees je allemaal hieronder. Lees dus snel even verder.   

Hoe komt het dat LED verlichting zo energiezuinig is?

Veel mensen vragen zich af waarom het kan dat LED verlichting zo ontzettend energiezuinig is in vergelijking met de wat meer traditionele gloei- en halogeenlampen. Het antwoord hierop is eigenlijk vrij simpel: in het geval van LED verlichting gaat een veel groter deel van alle energie die verbruikt wordt op aan het daadwerkelijk produceren van licht. In tegenstelling tot gloei- en halogeenlampen gaat slechts een heel klein deel verloren aan warmte. Bij gloei- en halogeenlampen heb je veel meer energie nodig om dezelfde hoeveelheid licht te kunnen produceren. Vooral nu energie alsmaar duurder wordt, kun je dit verschil goed merken in je portemonnee. 

Wanneer je op zoek gaat naar LED lampen op ledlichtstunter.nl kan het zijn dat je wellicht even schrikt van de wat hogere prijzen ten opzichte van de meer traditionele lampen. Laat dit je er echter niet van weerhouden om deze energiezuinige lampen aan te schaffen want de hogere aankoopprijs verdien je al snel dubbel en dwars terug omdat de energiekosten lager zijn. Bovendien hebben LED lampen een veel langere levensduur en zijn ze dus minder snel aan vervanging toe.

Welke kleurtemperatuur kan ik het beste kiezen voor mijn LED TL?

Nu je besloten hebt LED TL verlichting aan te schaffen is het van belang te bepalen welke kleurtemperatuur je het beste kunt kiezen. Koud wit licht bijvoorbeeld is prima geschikt voor in de garage of schuur. Dit licht oogt vrij fel waardoor je goed kunt zien waar je mee bezig bent. Helder wit licht staat erom bekend het concentratievermogen te verbeteren. Ideaal dus voor in klaslokalen. In wachtkamers, waar je liever een iets meer huiselijke sfeer hebt, hang je het liefst warm wit licht op. Waar kies jij voor?

 

https://www.ledlichtstunter.nl/Led-TL