Winkelklik
Image default
Aanbiedingen

De kleinste kruimels opzuigen

Wie graag een brandschoon huis heeft, maakt een goed begin met een goede stofzuiger. Dat is bijvoorbeeld een Dyson. Als je daar niet de hoofdprijs voor wil betalen, zorg je dat je gebruik maakt van een Dyson kruimeldief aanbieding. Daarmee bespaar je mooi op de aanschafkosten, maar haal je wel een stofzuiger en kruimeldief van hoge kwaliteit in huis. De Dyson kruimelzuiger is namelijk meestal onderdeel van het hele pakket en niet een aparte kruimelzuiger. Met zo’n aanbieding ben je in één keer klaar voor het zuigen van alle hoekjes en gaatjes van je huis.

Kruimelzuiger opzetstukken

Een Dyson kruimeldief is dus onderdeel van een Dyson stofzuiger. Bij Dyson koop je altijd meer dan een stofzuiger. Verschillende zuigmonden en accessoires horen erbij. Zo kun je ook de kruimelzuiger loskoppelen van de stofzuiger in veel gevallen. Ook kun je gebruik maken van opzetstukken om de kruimels op te zuigen in de meest vervelende hoekjes, afhankelijk van welke opzetstukken er bij je Dyson horen. Een Dyson kruimeldief kan ook met steel gebruikt worden. Zo zuig je eenvoudig kruimels van de vloer, zonder dat je ervoor hoeft te bukken.

Kierenzuiger met verlichting

Een uniek opzetstuk wat bij bepaalde Dyson stofzuigers en kruimelzuigers hoort en los te krijgen is, is de kierenzuiger met verlichting. Voor de donkere hoekjes is dit ideaal. Je zal nooit meer een kruimel missen, want de kierenzuiger is helemaal verlicht en laat je zo zien waar alle kruimels en al het stof ligt. Plekjes zoals tussen de bank, achter banken en bedden en onder kasten en lage banken.