Winkelklik
Image default
Aanbiedingen

Binnkort iets te vieren in Almere ? Kies voor heerlijke borrelhapjes of een buffet!

Heeft u binnenkort een feestje te vieren en woont, of viert u dat in Almere? Gefeliciteerd alvast! U heeft dan wel een hoop te regelen, denken wij. Alle uitnodigingen versturen. Of bellen, kan natuurlijk ook. Cadeautips bedenken 🙂 en de catering gaan regelen.  Dat laatste kan natuurlijk op twee manieren; U kunt het geheel zelf gaan doen. Dat betekend eerst ideeen gaan bedenken wat voor lekkers u op tafel wilt zetten , recepten zoeken, naar de winkel om alle in te kopen en uw kookkunsten testen in de keuken. Of! U kunt uw catering uitbesteden aan een cateraar of traiteur. Als u eten bestelt a la traiteur betekend dit dat u uw diner koud geleverd krijgt en u zelf voor de opwarming moet zorgen. Bestelt u liever warm eten, wat voor u opgezet, afgeruimd en zelfs afgewassen wordt. Dan bestelt u bij een cateraar. 

 

Hoe bestel ik in Almere mijn catering?

Hoe bestelt u uw catering eigenlijk? Dat kan heel gemakkelijk. Zeker op het internet. Wij zullen altijd kiezen voor een cateraar die online zijn producten aanbiedt. Zo hoeft u niet eerst een catalogus op te vragen of eindeloos te bellen voordat u weet wat zij aanbieden. Vaak hebben cateraars menu waar u uit kan kiezen. Happie Delivery levert catering in Almere waarbij u zelf uw diner of lunch kunt samenstellen.

Eenmaal een idee wat u wilt hebben voor uw feest of bijeenkomst? Dan kunt u bestellen. Soms kan dit ook gemakkelijk online in een webshop. Dit is ideaal als u een kleinere catering nodig heeft. Heeft u een grote groep gasten op uw bijeenkomst? Dan is het handig om eerst een vrijblijvende offerte op te vragen.

Zo kunt u makkelijk een prijsopgave krijgen voor uw gehele event. Want misschien wilt u wel een diner als buffet of bbq met daarna wat borrelhapjes. Dan is het makkelijk als u vooraf weet wat het kost. Neem daarvoor eerst telefonisch contact op met een cateraar. Zij helpen u graag met een vrijblijvende offerte en adviseren u ook verder.

Hoe wordt catering in Almere geleverd?

Per cateraar is dit verschillend. Sommige cateraars kiezen een marge van vier uur. Andere cateraars geven uw de keuze, hoelaat u uw diner wilt ontvangen. Het is ook belangrijk vooraf na te gaan wat er gedaan wordt met de apparaatuur en het gerei. Moet u dat schoonmaken? Wordt het opgehaald? En zo ja,  wanneer dan? Zorg er dus altijd voor dat u uw catering-atributen vuil in een megeleverde box kan plaatsten en dat u het ophaaltijdstip kiest. Hier kan u bijvoorbeeld catering bestellen in Almere waar u niks hoeft schoon te maken en zelf bepaald hoelaat alles weer wordt opgehaald.

 

Conclusie; Catering bestellen of zelf maken?

Of u nu borrelhapjes wilt bestellen, uw gasten een buffet wilt serveren of een BBQ organiseerd voor uw werk. Wij kunnen u altijd aanraden eens te bellen met een cateraar en de mogelijkheden te bekijken. Soms is het namelijk niet veel duurder dan het zelf doen. Een cateraar kan immers goedkoper inkopen, dan u en ik dat kunnen. Daarnaast scheelt het uw een hele dag in de keuken ploeteren. Zou zonden zijn als u daar een dag vrij voor moet nemen of uw weekend op moet offeren.

 

http://www.happiedelivery.nl/catering-almere/