Winkelklik
Image default
Winkelen

Zijn de Huurauto’s grondig gereinigd

Dit verschilt natuurlijk per autoverhuurbedrijf. De ene bedrijf besteed meer aandacht aan onderhouden en schoonmaken van de huurauto dan de andere autoverhuurbedrijf. Echter is dit tijdens de pandemie wel echt een must geworden. Auto’s moeten grondig schoongemaakt en gedesinfecteert worden voor de veiligheid van de volgende huurder. Helaas wordt dit niet door elke autoverhuurbedrijf gedaan. Er zijn autoverhuurbedrijven die geen aandacht besteden aan hygiëne van zijn huurauto’s. Gelukkig zijn er ook autoverhuurbedrijven die dit wel belangrijk vinden om auto’s grondig schoon te maken en te desinfecteren voor de veiligheid van de huurders. 

Een goede reiniging is belangrijk

Autohurenrhodos.nl laat zijn auto’s direct schoonmaken bij inlevering van de auto door externe partij. De auto wordt volledig van binnen en buiten schoongemaakt en gedesinfecteert van binnen. De interieur wordt grondig schoongemaakt en de stuur, dashboard, handrem en schakel worden gedesinfecteert. Vrijwel alles wat aangeraakt kan worden door een bestuurder wordt direct gedesinfecteert en opgefrist. Zij stellen de veiligheid van de huurder boven alles.

Kies een goed verhuurbedrijf voor je auto in Rhodos

Er zijn ook bedrijven die hier geen aandacht aanbesteden. Je zal dit ook meteen terugzien in de auto die je hebt gehuurd. Lege blikjes, sigarettenpakjes, halve broodjes en veel andere rotzooi kun je terugvinden in de auto. Dit zijn bedrijven die de auto’s meteen doorverhuren aan de volgende klant en die bijvoorbeeld één keer per twee weken of één keer per maand de auto wassen. Dit is natuurlijk onhygiënisch en onverantwoordelijk. Bespreek daarom van te voren dat je je auto grondig schoon geleverd wil hebben zodat je niet voor verrassingen staat te wachten bij aankomst op Rhodos.

Dit geldt ook voor de extra kinderzitje die je hebt gehuurd. De kinderzitjes worden altijd schoongemaakt en goed onderhouden. De bekleding wordt gereinigd en opgefrist. Ook dit is handig om na te vragen bij de autoverhuurbedrijf zodat de auto in zijn geheel schoon en opgefrist geleverd wordt.