Winkelklik
Image default
Winkelen

De top 10 Hondenbuggy's

Het is zeker een heel goed idee om een hondenbuggy te gebruiken om je huisdier waar je naartoe moet vervoeren. Het is een handige en comfortabele manier om je huisdier mee te nemen waar je ook heengaat. Met een hondenbuggy kun je je hond gemakkelijk en veilig vervoeren, zonder dat je zorgen hoeft te maken over het weer, of dat je hem tijdens het lopen oververmoeid raakt. Maar welke hondenbuggy is de beste keuze voor jouw huisdier? Hieronder vindt u de top 10 hondenbuggy’s om uw huisdier te vervoeren.

1. Pet Gear Happy Trails – Sportwagen

De Pet Gear Happy Trails – Sportwagen is de ideale manier om rond te lopen met uw huisdier. Het is een solide gebouwde buggy die verstelbaar is in zes verschillende standen. De minimale hoogte is 22,5 inch en de maximale hoogte is 32 inch. Het heeft een afmeting van 33,25″L x 21,75″W x 35,5″ en een gewicht van 22,5 pond. Het is gemakkelijk op te vouwen waardoor het makkelijk mee te nemen is voor onderweg. Het heeft een verstelbaar buikriempje en een veiligheidsvoorziening waarmee je je hond kunt vastzetten.

2. Solvit Houndabout – Sportwagen

De Solvit Houndabout is een goed gebouwde buggy voor honden met een zeer stevige aluminium constructie. Het stroomlijnt uw tochten met uw hond en is voorzien van een 12-inch achterrem. Het heeft een maximale belasting van 80 pond en een maximale hoogte van 36 inch. Het heeft ook een extra grote verlaagingshendel waarmee u het vermogen kunt regelen. Om je hond gemakkelijk te vervoeren is er ook een geïntegreerde beschermingsplaat. Het heeft een afmeting van 32,5″L x 28″W x 38″H en het gewicht is 25 pond.

3. Pawhut Pet – Push Portable Wandelwagen

De Pawhut Pet – Push Portable Wandelwagen heeft een solide gebouwde constructie en is de ideale keuze voor hondeneigenaren die een lange afstand afleggen. Het heeft een minimale hoogte van 14,5 inch en een maximale hoogte van 34 inch. Het heeft een afmeting van 39,3″L x 19,3″W x 35,4″H en een gewicht van 20 pond. Het heeft ook een extra grote verlaagingshendel en een klap- en verwarmingssysteem. Voor extra comfort heeft het een koordelingsriempje om je hond te vervoeren.

4. iGeekid -Lightweight Portable Pet Buggy

Als je op zoek bent naar een betrouwbare buggy voor je hond, kijk dan niet verder dan de iGeekid – Lightweight Portable Pet Buggy. Het is een lichtgewicht maar stevig gebouwde buggy met een maximale hoogte van 36 inch. Het heeft een afmeting van 31″L x 23,6″W x 43,3″H en een gewicht van 16,5 pond. Het heeft ook een extra grote verlaagingshendel om de weg te beheersen. De buggy is ook voorzien van een koordelingsriempje en voor extra comfort ook een verwarmingssysteem.

5. Pet Gear No-Zip – Special Edition.

De Pet Gear No-Zip – Special Edition is een van de stevigst gebouwde buggies voor honden. Het heeft een afmeting van 33″L x 19″W x 39,75″H en een gewicht van 25 pound. Het heeft ook een extra grote verlaagingshendel en een geavanceerd koordelingsriempje om je hond te vervoeren. Voor extra comfort heeft het ook een verwarmingssysteem. Het heeft een extra grote boodschappenmand en extra grote voorschermen om je hond te beschermen tegen de wind.

6. BestPet EZ – Roller toy-voertuig

De BestPet EZ – Roller Toy-voertuig is een stevig gebouwde constructie die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het heeft een afmeting van 25,3″L x 14,5″W x 14,5″H en een gewicht van 6 pond. Het heeft ook een extra grote verlaagingshendel en een geavanceerd koordelingsriempje om je hond te vervoeren. Voor extra comfort heeft het ook een verwarmingssysteem. De buggie is ook eenvoudig op te vouwen waardoor het makkelijk te dragen is voor onderweg.

7. Paws & Purr – Driewieler

De Paws & Purr – Driewieler is een geweldig opgezette driewieler waarmee je je huisdier gemakkelijk overal heen kunt vervoeren. Het heeft een stevig aluminium frame en een extra grote verlaagingshendel die zeer handig is bij het vervoeren van je huisdier. Het heeft ook een geavanceerde koordelingsriempje die je hond stevig vervoert. Het heeft een afmeting van 29″L x 17″W x 33,5″H en een gewicht van 11,5 pond.

8. Pet Gear Easy Step II – Buggy

De Pet Gear Easy Step II – Buggy is een goede manier om je hond waar je naartoe moet vervoeren. Het heeft een afmeting van 21,75″L x 18,5″W x 24,75″H en een gewicht van 13,75 pond. Het heeft ook een extra grote verlaagingshendel waarmee je het vermogen kunt regelen. Het heeft ook een geavanceerde koordelingsriempje dat je hond stevig vervoert en is ook gemakkelijk op te vouwen waardoor het is makkelijk te dragen voor onderweg.

9. Pet Gear Happy Trails – Easy Step IV – buggy

De Pet Gear Happy Trails – Easy Step IV is een stevig gebouwde buggy met een kassenventilator die de temperatuur regelt. Het heeft een afmeting van 29″L x 20″W x 38″H en een gewicht van 21,5 pond. Het heeft ook een extra grote verlaagingshendel en een buikriempje om je hond te vervoeren. Voor extra comfort he.