Winkelklik
Image default
Entertainment

Welke reserveonderdelen zijn er voor de Flowermate vaporizer?

Kies je voor een Flowermate vaporizer dan profiteer je niet alleen van de compacte vorm van deze vaporizer. Je kunt het apparaat in combinatie met de juiste Flowermate onderdelen ook nog eens gebruiken als waterpijp. Ontdek hier wat je allemaal kunt verwachten van de Flowermate V5 Nano.

Gemakkelijk mee te nemen en snel opgewarmd

Ben je op zoek naar een vaporizer die snel opwarmt dan is de Flowermate vaporizer een goede keuze. Dankzij de opwarming op basis van conductie hoef je niet langer dan dertig seconden te wachten totdat de kamer opgewarmd is. Je kunt 0.25 gram kruiden en extracten in de oven plaatsen. Op het display wordt aangegeven als de kamer op temperatuur is en dan kun je beginnen met dampen. Een volledig opgeladen batterij is goed voor twee uur gebruik. Je hebt als Flowermate onderdelen een USB kabel tot je beschikking zodat je de batterij eenvoudig kunt opladen. Daarnaast kun je gebruik maken van een extra oplaadbare batterij zodat je niet hoeft te wachten tot de lege batterij eerst is opgeladen.

De Flowermate Waterpijp

Hoewel een vaporizer natuurlijk ideaal is om mee te nemen, wil je thuis misschien ook wel eens op je gemak dampen met een waterpijp. Dankzij de Flowermate onderdelen is dat heel simpel te doen. Je sluit een speciale adapter aan op de Flowermate V5 Nano waarmee je eigenlijk de vaporizer ombouwt en deze op een waterpijp kunt bevestigen. Op deze manier maak je gebruik van alle eigenschappen van de compacte Flowermate V5 Nano en kun je toch de ervaring hebben van het dampen via een waterpijp.

Welke accessoires zijn er beschikbaar voor de Flowermate V5 Nano?

Bij de aankoop van de Flowermate vaporizer wordt standaard een aantal Flowermate onderdelen geleverd. Je kunt hierbij denken aan een glazen mondstuk, een concentratenkamer, een onderhoudssetje en de USB kabel. Ook krijg je een handig draagzakje, een vultrechter en een kruidenkamer erbij. Eigenlijk kun je zeggen dat je met de Flowermate vaporizer inclusief de Flowermate onderdelen volledig uitgerust bent om op ieder moment dat je wilt, te dampen. Er worden namelijk ook extra mondstukgaasjes en kamergaasjes in het pakket geleverd.

Losse Flowermate onderdelen

Met zo’n complete vaporizer hoef je niet na te denken over de verschillende Flowermate onderdelen. Toch is het verstandig om ook in de gaten te houden dat je bepaalde onderdelen los moet aanschaffen, voor optimaal gebruik van je vaporizer. Onder de losse Flowermate onderdelen valt natuurlijk de adapter van de waterpijp. Ook als je daar geen behoefte aan hebt, zijn een aantal Flowermate onderdelen op een bepaald moment aan vervanging toe. Het gaat hier dan voornamelijk om de gaasjes voor de mondstukken en de kamers. Bij veelvuldig gebruik komt er een bruine aanslag op en daarom moet dat na verloop van tijd vervangen worden. Dat geldt ook voor het mondstuk. Het is een prettig idee dat je de mondstukken apart kunt krijgen, want mocht je deze onverhoopt verliezen, dan hoef je niet een heel nieuwe vaporizer te kopen, maar slechts een onderdeel daarvan. Het tijdig vervangen van de genoemde Flowermate onderdelen zorgt er ook voor dat het verdampen met deze vaporizer je de beste ervaring blijft geven.