Een particulier verpleeghuis is een uitstekend alternatief wanneer ouderen op een comfortabele manier willen blijven leven en zij dit thuis niet meer kunnen. Met particuliere ouderenzorg zijn ze van alle gemakken voorzien en genieten ze van dezelfde vrijheid die zij voorheen ook hadden. Voor veel ouderen die toe zijn aan ouderenzorg, blijft vrijheid erg belangrijk om de kwaliteit van leven te behouden. Een particulier verpleeghuis als Compartijn is zo’n plaats waar ouderen terechtkunnen. Ouderen krijgen hier een eigen appartement dat onderdeel is van een groter wooncomplex. Dit geeft nog steeds het gevoel van een eigen huis. In een particulier verpleeghuis van Compartijn zijn doorgaans 20 tot 40 appartementen beschikbaar waar ouderen op een comfortabele en zelfstandige manier kunnen leven, terwijl ze op het gebied van ouderenzorg toch alle nodige hulp aangeboden krijgen.

De voordelen van deze particuliere ouderenzorg

Niemand verblijft natuurlijk graag alleen in zijn of haar appartement. Er moet ruimte zijn om andere mensen te ontmoeten, zodat het gevoel van eenzaamheid niet toeslaat. Een vrije manier van leven moet dan ook altijd gecombineerd worden met regelmatig sociaal contact. Daarom hebben de appartementen van Compartijn een geschikte plek waar men bijeen kan komen. Hier zitten uiteraard geen verplichtingen aan vast. Wanneer u zich terug wilt trekken, is dit altijd mogelijk. Een ander voordeel van particuliere ouderenzorg is dat u bij Compartijn zoveel visite mag ontvangen als u zelf wilt. Ook dit gaat eenzaamheid uiteraard effectief tegen. Er is genoeg ruimte in de appartementen beschikbaar voor de gasten om een langere tijd langs te komen en zelfs om te overnachten. Ook zijn zij welkom in de gemeenschappelijke ruimtes, waar ze onder meer kunnen aanschuiven bij lunches en diners. Alle kosten hiervoor zijn inbegrepen bij de maandelijkse contributie, dus uw gasten hoeven niets bij te betalen.

Een kleinschalige omgeving

Bij de particuliere ouderenzorg van Compartijn staat alles in het teken van een comfortabele manier van leven in een kleinschalige omgeving. Dit betekent dat u niet in een groot instituut terechtkomt, waar ouderen zich relatief sneller ongelukkig zullen voelen. Ontdek de voordelen van een particulier verpleeghuis van Compartijn en vraag eventueel om meer informatie bij de medewerkers.