Winkelklik
Image default
Woning en Tuin

Houd uw gazon strak met de juiste zitmaaier

Een handmaaier, cirkelmaaier, zweefmaaier, robotmaaier of een zitmaaier? Er zijn veel verschillende maaimachines op de markt om uw gazon strak te onderhouden. Elke machine heeft zo haar eigen kracht en kunnen. Welke keuze u maakt is afhankelijk van uw wensen, het budget en het terrein. Het is uiteraard logisch dat u met een handmaaier waarschijnlijk geen voetbalveld gaat onderhouden, terwijl een zitmaaier voor een gazon van 4m2 wellicht overdreven is. Bij De Kock Machines vindt u een zitmaaier van verschillende toonaangevende merken, zoals John Deere, Kubota en Stiga. De zitmaaiers zijn geschikt voor particulieren, maar ook voor het maaien van parken. Dit bedrijf beschikt over nieuwe en tweedehands maaiers.

De verschillende maaiers voor uw gazon

De handmaaier, cirkelmaaier en zweefmaaier zijn zogenaamde duwmaaiers. Deze grasmaaiers stuurt u over het grasveld door er zelf achter te lopen en de machine te duwen. De handmaaier is de enige grasmaaier waar u geen stroom voor nodig heeft. De cirkelmaaier, zweefmaaier, zitmaaier en robotmaaier hebben allemaal een vorm van aandrijven. Dit kan elektrisch zijn met een accu of aan een snoer of de maaier werkt op benzine. Alleen de cirkelmaaier en zweefmaaier zijn met een snoer op de markt, de robotmaaier en zitmaaier zijn per definitie snoerloos.

Bekijk het aanbod direct in de webshop

Een zitmaaier van De Kock Machines wordt altijd gekeurd. Ook als u een tweedehands exemplaar wilt aanschaffen. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Met een zitmaaier hoeft u zelf weinig arbeid te verrichten om uw gazon strak te houden. Zeker als u een groot terrein heeft, is een zitmaaier een uitstekende keuze. Bij De Kock Machines kunt u kiezen voor zitmaaiers tussen de €1500 en €13000. U kunt de zitmaaiers zelf gaan bekijken in hun showroom. Daar heeft u zelfs de mogelijkheid om een zitmaaier uit te proberen. U weet dan zeker dat ie bij u past. Of bekijk onze zitmaaiers alvast online.