In steeds meer woonprogramma’s zijn de klassieke en zwarte horizontale planken terug te zien. Hiermee bouwt u eenvoudig en snel een schutting én u bent verzekerd van een eigentijdse uitstraling. De zwarte verflaag beschermt de planken daarnaast ook tegen slijtage als gevolg van regen, vorst, zon en warmte. U kiest voor Douglas hout van Zweeds rabat uit twee standaardmaten en lopen op tot vijf meter. En heeft u een specifieke maat op het oog die niet uit voorraad leverbaar is. Stuur uw maten door per e-mail en laat de Douglas planken op maat zagen in de zagerij. Dat scheelt u een hoop werk en u bent verzekerd van een strak resultaat.

Kies voor Douglas hout en profiteer van een lange levensduur

Staat er een bouwproject voor de tuin op de planning? Bestel uw hout bij Tuinhout Compleet. Houten constructies, vloerplanken of schuurtjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de Nederlandse tuinen. En dat is niet voor niets! Door te kiezen voor een duurzame houtsoort geniet u jarenlang van een mooie kleur én bent u verzekerd van een product dat tegen een stootje kan. Daarom kiezen veel mensen voor Douglas hout. De onbehandelde variant heeft een minimale levensduur van 10-15 jaar en staat bekend om de prachtige kleur. Bestel Douglas hout en meer in de webshop van Tuinhout Compleet. Met een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen heeft u uw bestelling ook nog eens razendsnel in huis.

Douglas hout in verschillende vormen bestelt u hier

Naar wat voor kleur uw voorkeur ook uit gaat. Hout is verkrijgbaar in verschillende varianten. Van schaaldelen tot aan planken en van regels tot aan balkhout. Een breed aanbod aan producten van Douglas hout bestelt u online bij Tuinhout Compleet. Het hout heeft van oorsprong een rood-bruine kleur en door de mooie vlamstructuur heeft het hout een warme uitstraling. Maar deze rood-bruine is niet de enige kleur die u kunt bestellen. Wat dacht u van een lichtbruine kleur of een eigentijdse uitstraling met zwarte planken? Dit aanbod en meer vindt u terug in de webshop van Tuinhout Compleet. Voor vragen over een van de producten of vragen over het bestelproces, staat het team van dit bedrijf graag voor u klaar.