Winkelklik
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van een eiken vloer laten leggen

Uw huidige vloer is wellicht aan vervanging toe en u bent op zoek naar een nieuwe vloer om deze te vervangen. De kans is aanwezig dat u niet precies weet welk type vloer u wilt, puur door het overweldigende aanbod aan vloeren dat er bestaat. U twijfelt misschien, waardoor u op zoek bent naar een duidelijke lijst van voordelen en nadelen van bepaalde vloeren. Wanneer u besluit om een eiken vloer te laten leggen door de specialisten van Jos Habraken, profiteert u van diverse voordelen. Een van deze voordelen is het feit dat eikenhout een harde houtsoort is, waardoor u minder snel last heeft van slijtage en beschadigingen. De beschadigingen die toch ontstaan door het intensieve gebruik van de vloer zijn daarnaast minder goed zichtbaar dan op andere soorten vloeren. Eikenhout heeft daarnaast als voordeel dat het vrijwel niet reageert op temperatuurschommelingen, waardoor het uitstekend te gebruiken is in combinatie met vloerverwarming. Het geeft daarnaast een erg luxe uitstraling aan uw woning. 

De andere toepassingen van deze specialist

U kunt niet enkel bij deze specialist uit Liempde, nabij Boxtel, terecht om een eiken vloer te laten leggen. Zij hebben namelijk jarenlange ervaring met houtbewerking, waardoor zij ook in staat zijn om houten trappen of meubels voor u te maken. Deze toepassingen passen perfect in een woning waarin u een eiken vloer heeft laten leggen. Wilt u graag houten meubels of een trap laten maken? Bespreek dan zeker eens de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Jos Habraken. Zij gaan graag voor u aan de slag om een meubel, trap of vloer te maken die naadloos aansluit op uw wensen.

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een eiken vloer te laten maken en deze ook te laten leggen in uw woning? Neem dan zeker contact op met de experts van Jos Habraken uit Liempde, in de buurt van Boxtel. Deze specialisten gaan graag voor u aan de slag.

https://joshabraken.nl/