De unieke woonwinkel in Enschede is een heel speciaal soort winkel. Je zult in deze winkel niet de standaard dingen vinden die je in alle andere woonwinkels tegen zal komen Uiteraard vind je hier een bank, lampen en andere meubels, maar dat wordt allemaal aangeboden op een speciale manier. De spullen die je in de woonwinkel in Enschede worden namelijk allemaal met de hand gemaakt en gemaakt van natuurlijke producten. JE koopt bijvoorbeeld een lamp gemaakt van bamboe of een meubelstuk gemaakt van echt eikenhout dat gevonden is in een schuur in het zuiden van Bulgarije. Het maakt de woonwinkel in Enschede heel uniek en daarom ook zo leuk om hier je spullen oor je huis aan te schaffen.

Meubels en accessoires

Bij de woonwinkel in Enschede kan je van alles vinden. Zo kun je er grote meubels kopen, maar zijn er ook veel accessoires voor in je huis te koop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leuke kandelaren, kussens voor op de bank of kaarsjes. Maar je kunt er ook grote kasten kopen voor je servies, voor je kleding of als een tv-meubel. Laat je inspireren door de spullen die je er kunt vinden en kijk in het look book om te zien hoe mensen dit hebben toegepast in het interieur.

Exemplaren

Van sommige spullen die je kunt vinden in de woonwinkel in Enschede zijn maar enkele exemplaren, of zelfs maar een exemplaar beschikbaar. Dit betekent dat dit heel unieke spullen zijn en hoe leuk is het dat jij de enige of een van de weinigen bent die dat in huis heeft? Je kunt op de website van de woonwinkel in Enschede je spullen aanschaffen, maar nog leuker is om een keer langs te komen in de winkel om zo alle spullen te bekijken en misschien vind je ergens in een hoekje nog wel precies dat item waar je naar op zoek bent.