Ga jij woondecoratie kopen in de leuke woonwinkel in Borne? Dan is het handig om te weten wat de decoratie trend zijn voor het komende jaar. Wat is in de mode op het moment?

Houten accessoires en meubels

Houten meubels zijn nu al enkele jaren zeer populair als woondecoratie, deze kun je dan ook genoeg kopen in de woonwinkel Borne. Een reden hiervoor is dat het een natuurlijker gevoel geeft in woonruimte en daarbij een authentieke uitstraling geeft. Houten meubels hebben het voordeel dat ze duurzaam, tijdloos en ook gebruiksvriendelijk zijn. Alhoewel houten meubels vaak duurder zijn dan andere soortgelijke meubels gemaakt van andere materialen, is het hout vaak van hoge kwaliteit waardoor het jaren mee kan gaan je dus uiteindelijk geld bespaart. Houten meubels kunnen op verschillende manieren worden benadrukt, lichte kleuren in de lente geven bijvoorbeeld een luchtige sfeer aan de gehele woonruimte. Houten meubilair kan ook eenvoudiger worden bijgehouden dan plastic of andere kunststoffen. Heb je bijvoorbeeld een beetje vervaagd houten meubilair? Een laag hars of strippen om het hout bloot te leggen zijn dan goede opties om het weer als nieuw te laten lijken. Maak van je woonkamer een uniek interieur door het mixen van houten meubels met meubels van andere materialen. Kijk voor de leukste spullen in de woonwinkel Borne.

Planten & Groen

Ook de groene trend zet ook dit jaar weer door. Planten maken een steeds groter deel uit van onze leef- en woonruimtes. Het ideaal is om er zo veel mogelijk te hebben, want hoe meer groen, hoe beter! Koop de leukste planten en potten in de woonwinkel in Borne.Heb je geen groene duim? Geen probleem! Er zijn genoeg andere manieren om groen in je interieur te verwerken: een groen patroon op de wand bijvoorbeeld. Zo maak je met de spullen uit de woonwinkel Borne jouw huis helemaal als een thuis.