Bij Buitenleven Second Life Wood is er bijzondere partijen sloophout te koop. Deze partijen zijn afkomstig van verschillende leveranciers, die per dag kunnen verschillen. Daarom zijn er maar een beperkt aantal stuks van te verkrijgen, wat uw nieuwe interieur uniek maakt. Deze tweedehands planken hebben verschillende voordelen.

 

Unieke planken klaar voor een nieuw leven 

Buitenleven Second Life Wood heeft verschillende bijzondere partijen sloophout te koop die vaak in kleine oplages te verkrijgen zijn. Dit komt doordat de planken van bijvoorbeeld een afgebroken schuur afkomstig zijn. Dit brengt als groot voordeel met zich mee dat u altijd een uniek exemplaar aanschaft. Wanneer u uw interieur wilt vervangen, dan is dit tweedehands hout een optie waarmee u indruk maakt. Uw meubels krijgen namelijk een zeer bijzonder karakter.

 

Waar moet u op letten wanneer bijzonder sloophout te koop staat 

Het aanschaffen van zeldzaam sloophout brengt wel hogere kosten met zich mee. U bent nog altijd goedkoper uit door tweedehands hout te kopen, maar zult wel iets meer moeten neerleggen voor deze partijen. U krijgt er wel veel voor terug: duurzame materialen waar u meermaals gebruik van kunt maken. Ook hebben deze houten planken een bijzonder karakter. Zo hebben ze vaak een bijzondere kleur, of hebben ze een verouderd uiterlijk. Toch zijn deze planken altijd van een uitstekende kwaliteit en gaan ze nog jarenlang mee.

 

Ook verschillende formaten kunnen een nadeel zijn 

Bijzondere partijen sloophout hebben nooit dezelfde formaten. Daardoor moet u zelf nog de planken op de gewenste maat zagen. Ook zijn de planken onbewerkt. Uiteraard hebben ze een eerdere bewerking gehad toen ze eerder gebruikt werden, maar het wordt te allen tijde aangeraden om de planken af te werken voordat u gebruik maakt van uw nieuwe meubelstuk.  Zo heeft u een comfortabel meubel met een bijzonder karakter, waar u nog jarenlang gebruik van kunt maken.