U heeft vast en zeker wel eens gehoord van pulled pork. Dit vlees is te bereiden volgens een speciaal proces. Lijkt het u heerlijk om binnenkort zelf Boston Butt te gaan bereiden op de barbecue? Dan hebben wij een belangrijke tip voor u: heb geduld. Dit heerlijk malse vlees is op zijn lekkerst wanneer het langzaam gegaard is op een barbecue of in een oven. Het principe werkt eigenlijk hetzelfde als bij draadjesvlees. Door de langzame garing op lage temperatuur verandert het aanwezige collageen in gelatine. Hierdoor wordt het vlees zo zacht dat u het gemakkelijk met twee vorken uit elkaar trekt. De temperatuur van het vlees mag niet boven de 120 graden Celsius uitkomen. Voor het maken van pulled pork moet u minstens 6 uur uittrekken. Heeft u echter een groot stuk vlees? Dan kost het meer tijd, soms wel 16 uur. Het duurt even, maar dan heeft u ook wat! En zoekt u nog naar lekker vlees om uw barbecue avond compleet te maken? Met Picanha en verschillende soorten spareribs zit u sowieso goed.

Gezellige sparerib-avond met vrienden? Hier bestelt u de lekkerste spareribs!

Binnenkort vrienden verassen met een uitgebreid diner? Dat kan! Als echte liefhebber van spareribs bent u ongetwijfeld regelmatig te vinden in plaatselijke restaurants die onbeperkt spareribs serveren. Gezellig met vrienden de hele avond genieten van spareribs in verschillende smaken. Wat nu, als we u zouden vertellen dat u deze overheerlijke spareribs ook zelf kunt maken? De lekkerste spareribs bestelt u bij de online leverancier Beef&Steak en bereidt u eenvoudig op de barbecue. Voortaan organiseert u de gezellige sparerib-avonden met vrienden gewoon thuis. En houdt u van wat meer variatie? Wat dacht u er dan van om naast spareribs ook Boston Butt en Picanha te bestellen? Bij de specialist vindt u het allemaal.

Welke verschillende soorten spareribs zijn er allemaal?

Picanha of spareribs, in beide gevallen bent u verzekerd van een overheerlijke smaak. Voor wie serveert u dit binnenkort? Wanneer u regelmatig spareribs eet, heeft u vast al gemerkt dat u vaak spareribs kunt bestellen in verschillende smaken. Lokaal of exotisch vlees en van een zoete tot een kruidige smaak, de kanten die u op kunt met spareribs zijn oneindig. Als ware sparerib liefhebber wilt u ze vast allemaal proberen. Daarom kunt u bij een specialist als Beef&Steak spareribs in alle denkbare smaken en soorten. Zo zijn er de typisch Amerikaanse St. Louis buikspareribs, Baby Back ribs, Iberico ribs en natuurlijk de traditionele Hollandse ribs. Heeft u moeite met kiezen? Speciaal voor deze situatie heeft de specialist een starterkit samengesteld. Met deze kit ontvangt u verschillende soorten ribs, saus en rubs. Wist u dat u naast spareribs ook andere soorten luxe vlees kunt bestellen? Wat dacht u bijvoorbeeld van Picanha vlees of Boston Butt?

Comments are closed.