Winkelklik
Image default
Toerisme

Op een van de bijzondere vergaderlocaties in Brabant vergaderen

De provincie Brabant heeft u bijzondere vergaderlocaties te bieden. In dit rijtje hoort De Buitenhorst zeker tussen. Wilt u niet vergaderen in een overvol kantoorpand of in een hotel langs de snelweg? Begrijpelijk, want door te vergaderen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant kiest u voor een echt inspirerende omgeving. In de natuurlijke omgeving van De Buitenhorst komt u helemaal tot rust. Vergaderen zonder tijdsdruk doet u in deze omgeving. Ook kunt u hier terecht voor meerdaagse trainingen. Kies een van de drie verschillende vergaderruimtes, waar ruimte is voor groepen van maximaal 50 personen. Uiteraard kunt u de ruimtes ook combineren.

Diverse arrangementen bij een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

U vindt bij De Buitenhorst verschillende vergaderarrangementen. Deze zijn allemaal op maat aan te passen. Zo hoeft u niet voor een arrangement te kiezen voor een bepaald aantal personen dat al helemaal ingevuld is. Op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant heeft u diverse mogelijkheden. Hoe ziet u de vergaderlocatie het liefst? Wat heeft u nodig? Alle arrangementen zijn voorzien van alles dat u nodig heeft. Van internet en audiovisuele middelen tot aan koffie, thee en een lunch. Als u langer blijft, is een diner uiteraard ook mogelijk. Wenst u te overnachten? Dat kan zeker op het prachtige Brabantse platteland. Komt u ook vergaderen bij De Buitenhorst?

Kies voor een vergaderbreak bij een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Even toe aan een vergaderbreak op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant? Bijvoorbeeld omdat u een meerdaagse vergadersessie heeft? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos bij De Buitenhorst. U kunt hier kiezen uit diverse activiteiten om uw vergadersessie even te onderbreken. Kom helemaal tot rust om vervolgens weer fris aan de slag te gaan. Bij De Buitenhorst heeft u keuze uit verschillende bijzondere activiteiten. Versterk het gevoel van teambuilding door samen een kudde schapen van A naar B te drijven of kom tot rust tijdens een workshop Tai Chi. Kies de vergaderbreak uit die bij u past.