Winkelklik
Image default
Recreation / Food

Verkoopwagen voor jouw bedrijf? Natuurlijk!

Ben jij iemand met een restaurant, of een cafe, of verkoop je gewoon op een bepaalde manier voedsel? Dan moet jij een verkoopwagen kopen! Een verkoopwagen is de perfecte manier om je bedrijfje op straat te adverteren met al het lekkers dat jij te bieden hebt. Een verkoopwagen regel je makkelijk en snel bij Innovan Trailers. Wij hebben al voor veel tevreden klanten verkoopwagens mogen verzorgen, we hopen dat jij de volgende bent! Een verkoopwagen geeft gegarandeerd je omzet een boost waar je blij van zult worden! Een goed ontworpen verkoopwagen trekt over het algemeen meer klanten en zorgt dus voor een toename in opbrengsten. Geloof je ons niet? Neem eens een kijkje op onze website, daar kun je een aantal van onze projecten bekijken. Je zult gegarandeerd om zijn. Mocht dit inderdaad gebeuren, dan kan je meteen de offerte aanvragen!

Een verkoopwagen op maat

Een verkoopwagen is iets wat persoonlijk bij jouw bedrijf hoort, die moet natuurlijk op maat gemaakt worden. Zo krijg je van ons een unieke verkoopwagen met een uniek design die nergens anders te vinden is! Een verkoopwagen die de hart en ziel van jouw bedrijf op de borst draagt, en veel nieuwe klanten zal trekken. Natuurlijk beseffen we ons dat je niet zomaar een verkoopwagen gaat kopen, omdat het niet iets is wat je elke dag doet. Daarom kan je bij ons rekenen op professionele begeleiding en advies vanaf het begin. Wij denken met jou mee over jouw nieuwe verkoopwagen en voorzien je van passend advies dit komt door onze ruime kennis en ervaring in het vakgebied. Wij hebben een team dat enthousiast en gecertificeerd is, en we staan voor jou klaar om jouw verkoopwagen te realiseren.

Minder dure verkoopwagen

Een verkoopwagen die op maat gemaakt is, is natuurlijk een duur grapje. Dan heb je ook wat, maar het is alsnog een flinke investering. Ben jij daar minder van, dan zijn onze standaard verkoopwagens iets voor jou. Het voordeel van een standaard verkoopwagen kopen, zijn de kortere levertijden, de doordachte oplossingen voor de ambulante handel, de vele opties die alsnog voor een uniek eindresultaat zorgen én de gunstige prijzen.

Gerelateerde artikelen

Haal meer uit je espresso!

4 redenen waarom je eigen private label koffie een goed idee is

Alleenstaande woningen