Winkelklik
Image default
Recreation / Food

Restaurant de Kommensaal uit Lathum

Bent u op zoek naar een uniek restaurant in de omgeving van Arnhem en Velp dan is restaurant de Kommensaal een echte aanrader. Met een unieke locatie aan de rand van een vakantiepark en natuurgebied met vollop watersport en andere recreatiemogelijkheden is het een gewilde plek voor een heerlijk diner. Vooral in de zomer zien we hier veel toeristen die buiten heerlijk kunnen genieten van hun vrije tijd maar vooral de lokale streekgerechten die bij dit restaurant op de kaart staan. Maar ook veel fietsers die hier bij het voorbijgaan neerstrijken voor een kop koffie of thee als ook de rust en sfeer van deze unieke plek in de achterhoek.

Unieke trouwlocatie

Naast de faciliteiten in en rondom het restaurant is de Kommensaal ook een geliefde trouwlocatie geworden voor bewoners uit de regio. Met verschillende arrangementen is er voldoende ruimte om te trouwen en hier een geweldig feest te geven. Er zijn verschillende trouwmogelijkheden en bovendien kan het een en ander ook direct worden gecombineerd met de faciliteiten die er in de directe omgeving aanwezig zijn. Bij restaurant de Kommensaal heeft u een onvergetelijke trouwdag waar ook uw gasten nog lang fantastische herinneringen aan houden.

Zakelijke mogelijkheden

Omdat er ook veel ondernemers zijn die de mogelijkheden van de Kommensaal hebben ontdekt hier nog even de voordelen voor u op een rijtje. De kommensaal heeft de mogelijkheid voor het geven van een besloten bedrijfsfeest in een van de sfeervolle zalen. Wilt u een team building dag organiseren dan is dit mogelijk zowel binnen als buiten met de vele accommodaties in de directe omgeving. Zeilen, surfen of een wijnproeverij alles is te regelen. Maar wat dacht u van een vergadering of bedrijfspresentatie ook dit is mogelijk waarbij de uitstekende keuken een heerlijke lunch of diner kan verzorgen voor uw gasten.

http://www.de-kommensaal.nl/restaurant/

Gerelateerde artikelen

Botox bestrijdt hoofdpijn

Een e-sigaret kopen? Lees er meer over

Tuinmeubels verven met transparante beits