Onlangs is er een nieuw leuk grand café bij Welling Doesburg geopend in het centrum van het gezellige stadje Doesburg. Het van origine mosterdstadje trekt ieder jaar veel toeristen die hier de vele gezellige winkeltjes, ateliers en musea komen bezoeken. Met een centrale ligging aan de IJssel kunt u hier volop in de directe omgeving genieten van natuur en folklore. Doesburg ligt tussen Arnhem met veel natuur en Zutphen als Hanzestad. Er zijn dus zeker veel mogelijkheden voor ontspanning en plezier. Grand café bij Welling Doesburg is een plek om even heerlijk te lunchen en te genieten van het centrum van Doesburg.

Catering bij Welling Doesburg

Wanneer u door bij Welling Doesburg een feestje wilt laten organiseren of een BBQ wilt huren is dat ook geen probleem. Als gerenommeerd cateraar in de regio is er veel mogelijk. Wanneer u geen omkijken wilt hebben aan de drank en hapjes van uw feestje thuis dan kan bij Welling Doesburg dit zeker voor u regelen. Ook een buffet met bijbehorende drank en eventueel bediening is mogelijk. Wanneer er overigens een BBQ wordt gehuurd dan kunt u naast het vlees en drank ook salades en andere heerlijke gerechten bestellen. Overigens wordt alles netjes bezorgd en de volgende dag wordt alles weer opgehaald. Ook borden, glazen en bestek kan worden afgenomen en vies worden ingeleverd.

Bedrijfsarrangementen

Wanneer u met uw bedrijf een feestje wilt gaan organiseren dan is het zeker ook handig om te weten dat u bij Welling Doesburg ook eenvoudig een buffet kunt regelen. Naast de mogelijkheden voor verschillende soorten buffetten kunt u ook voor een vergadering of bijeenkomst de hapjes laten bezorgen. Handig dus als u een bedrijfsfeest wilt organiseren maar verder geen omkijken wilt hebben aan de drankjes en de hapjes. Heeft u een mooie locatie in de omgeving van Doesburg in gedachte dan helpen wij u graag met de catering. Ook bij in binnen het bedrijf is dit mogelijk met veel faciliteiten voor verhuur.