Gebruikt u momenteel een tweedehands model of gaat uw voorkeur uit naar een nieuwe koffiemachine? En wat is het merk van uw koffiemachine? Dit zijn allen factoren die van invloed zijn op het soort onderhoud dat aan uw koffiemachine moet worden uitgevoerd. Komt het team van KoffieSnel.nl Espressoservice bij u langs voor onderhoud? In dat geval ontvangt u te allen tijde eerlijk advies over de technische staat van uw machine. Van groot tot aan klein onderhoud, niets is te gek. Doordat dit team u een leenmachine aan kan bieden, kunt u gewoon verder gaan met het zetten van koffie. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar?

Het onderhoud van uw koffiemachine op basis van een onderhoudscontract

U sluit bij een onafhankelijke serviceprovider altijd een onderhoudscontract af. Meldt u een storing? Dan wordt het binnen 24 uur behandeld! Een Standaard, Standaard-Plus of All-in onderhoudscontract: waar gaat uw voorkeur naar uit? Een weekend-/feestdagentoeslag is verleden tijd of wordt gereduceerd en de nodige onderdelen om uw storing mee te verhelpen zijn te allen tijde op voorraad. Hierdoor is het team van KoffieSnel.nl Espressoservice u te allen tijde razendsnel van dienst zodra er onderhoud voor uw koffiemachine moet worden uitgevoerd. Kiest u ook voor onderhoud aan uw koffiemachine door Koffiesnel.nl Espressoservice? Sluit het contract af dat aansluit bij uw wensen en ben verzekerd van een uitstekende serviceverlening door deze specialist.

Naast onderhoud aan uw huidige koffiemachine kiest u ook uit nieuwe modellen

Bent u van plan om een nieuwe koffiemachine aan te schaffen? Het kan zijn dat uw machine aan vervanging toe is, doordat u het zoveel heeft gebruikt. Of kiest u liever voor een ander merk vanwege de kwalitatief goede koffie. Van een compact model zoals de Schaerer Ambiënte tot aan een langwerpig model zoals de 90 series van Vitesse Coffee. Hoeveel ruimte heeft u vrij op uw bar én naar wat voor merk gaat uw voorkeur uit? Wilt u hier liever een advies op maat over ontvangen? Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van onder andere het onderhoud aan uw koffiemachine weet KoffieSnel.nl Espressoservice uitstekend wat voor machine het beste bij uw wensen aansluit.

Comments are closed.