Wilt u de kinderen verrassen met een prachtig springkussen? Bekijk dan de mogelijkheden van Springrid. Hier slaagt u gegarandeerd en gaat u naar huis met een prachtig springkasteel. Hier weet u zeker dat u een uniek springkasteel kunt huren of kopen waar veel waarde is gehecht aan design. Ieder springkasteel wordt nauwkeurig vormgegeven en gekeurd door de doelgroep. Een springkussen moet immers over een ‘wauw-effect’ beschikken. Na goedkeuring start de productie van een springkasteel waarna u het kunt huren voor een feestje. Verwacht u veelvuldig gebruik te maken van een springkasteel? Dan kan het op den duur voordeliger zijn wanneer u een springkasteel gaat kopen.

Veel mogelijkheden bij specialist waar u een springkasteel kunt kopen en huren

Wist u dat u bij een specialist veel meer kunt huren en kopen dan alleen springkastelen? Kies bijvoorbeeld voor een suikerspinmachine of voor leuke tenten voor feestjes. Of zoekt u een grimeuse die kinderen kan omtoveren tot wilde dieren, prachtige prinsesjes of stoere cowboys? Deze kunt u ook inhuren bij Springrid. Kinderen beleven zo gegarandeerd een leuke dag. Daarnaast kunt u skydancers huren die uw evenement, zoals een opening van een winkelpand, gegarandeerd in de kijker zet. Naast het huren van een springkasteel kunt u bij professionele feesttenten, stertenten, tafels en barkrukken huren of kopen. Al deze attracties maken iedere gelegenheid compleet.

Uniek en veilig springkasteel kopen bij ervaren leverancier

Bent u dit jaar de organisator van een sportevenement waar veel kinderen op af komen? En wilt u ze verrassen met een prachtig speeltoestel? Dan doet u het goed eens te kijken om een springkasteel te kopen (of huren) bij Springrid. Het springkasteel kunt u zelf ophalen en plaatsen. Zo bespaart u in de kosten! Bij de specialist worden springkastelen ontworpen, gefabriceerd en vervolgens verkocht of verhuurd. Men weet als geen ander wat de doelgroep leuk vindt, dankzij de jury: kinderen en hun vriendjes. Daarom bent u bij het huren of kopen van een springkasteel verzekerd van een uniek exemplaar. Uiteraard zijn de springkastelen vervaardigd van kwalitatieve materialen en zijn er, waar nodig, verstevigingen aangebracht om ongevallen te voorkomen. Bovendien worden de springkastelen regelmatig onderworpen aan een strenge veiligheidskeuring.

Comments are closed.