Fitnessen kost geld. Als u kiest voor de sportschool betaalt u elke maand een bedrag. Thuis fitnessen? Dan moet u investeren in apparatuur. Gelukkig het thuis fitnessen slechts één uitgave die u er in no time al uit heeft. Maar dat kan anders. Fitribution heeft een ruime collectie tweedehands artikelen om te fitnessen, van bekende merken als Technogym, Life Fitness en Hammer Strength. Komt u er na een tijdje achter dat fitnessen niets voor u is? Dan kunt u uw gebruikte fitnessapparatuur aan Fitribution verkopen. Wilt u een ander soort dumbbells, steps of crosfitt rack? U kunt uw gebruikte fitnessapparatuur bij deze specialist ook omruilen. 

Kies een crossfit rack of ander fitnessapparaat uit de promo collectie

Wilt u voordelig fitnessapparatuur kopen? Ga dan voor de Fitribution. Hier vindt u alle benodigdheden voor een crossfit gym. Hier profiteert u van kortingen tot wel 40% op professionele fitnessapparatuur voor thuis van bekende merken. Er zijn verschillende voordelige fitnessapparaten voor diverse disciplines binnen het fitness. Ook de producten in de sale zijn zeer professioneel. Zo zijn alle schijven die gebruikt worden bij het gewichtheffen van Olympische kwaliteit. De Olympische atleten gebruiken deze schijven en ook veel andere fitnessartikelen worden gebruikt door professionele sporters. Zo kunt u thuis fitnessen op professioneel niveau.

Laat bijvoorbeeld een crossfit rack voordelig thuisbezorgen

Wist u dat u bij een specialist fitnessapparatuur kunt aanschaffen voor een gym in uw eigen huis? Ze zijn eenvoudig te gebruiken, nemen weinig ruimte in beslag en zijn gemakkelijk te installeren. U laat uw crossfit rack of andere fitnessapparatuur voordelig thuisbezorgen. Woont u in Nederland, Luxemburg of Frankrijk? Ook dan worden uw artikelen voordelig thuis bezorgd. U kunt er ook voor kiezen om uw producten op te halen in onze showroom in Wommelgem (België). Kiest u ervoor om de door u bestelde producten thuis te laten bezorgen? Dan worden deze één tot drie werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Zo kunt u snel thuis gaan sporten.

Comments are closed.