Voor uw bedrijfsuitje of dagje weg met vrienden heeft u natuurlijk het perfecte vervoersmiddel nodig. Het is soms wel mogelijk om met meerdere auto’s te gaan, maar met zijn allen in één bus is toch wel het leukst. Voor het huren van de mooiste touringcars voor uw busdagtochten gaat u naar Twin Tours. Hierbij is het mogelijk om een bus voor een dag te huren, maar ook voor meerdere dagen zoals voor bijvoorbeeld een wintersport. Daarnaast verzorgen zij onderweg voor uw groep diverse extra’s. Alles om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Om alles zo veilig mogelijk te houden, zijn alle bussen voorzien van veiligheidsgordels. TwinTours voldoet aan alle eisen die zijn opgesteld door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Deze stichting houdt toezicht op de kwaliteitsverbetering en dienstverlening van de aangesloten bedrijven.

Busdagtochten met uw persoonlijke chauffeur

Wilt u een bus huren, maar blijkt dit toch lastiger te gaan dan van tevoren gedacht. U heeft namelijk niet alleen een bus nodig, maar ook iemand die hem bestuurt. Daarvoor gaat u naar Twintours, waar u zowel de bus als de chauffeur huurt. Deze zijn altijd voorzien van de juiste certificaten en ervaring. De chauffeurs van TwinTours vervoeren u zonder problemen tijdens uw busdagtochten naar een evenement of dagje uit. Mocht uw reis verder gaan, bijvoorbeeld Parijs of Londen, zijn er nog een aantal opties mogelijk. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse vervoersmiddelen zoals een bus of luxe touringcars. Het bedrijf verzorgt daarnaast ook de hotelaccommodaties en maaltijden onderweg voor u. Ook wordt uw reis begeleid door een ervaren reisleider.

Een ISO gecertificeerd bedrijf voor uw busdagtochten

U bent altijd op zoek naar de beste service, of u nu een bus gaat huren of uit eten gaat. Voor goed verzorgde en gezellige busdagtochten gaat u daarom naar TwinTours. Dit bedrijf voorziet u van professionele service en hoogwaardige bussen of touringcars. TwinTours is ISO gecertificeerd. Dit houdt in dat alle processen van het bedrijf duidelijk en overzichtelijk voor u in kaart zijn gebracht. U wordt op die manier als consument beschermt tegen oplichters. U kunt bij TwinTours vertrouwen op kwaliteit in zowel het materiaal als de volledig verzorgde tours. Het huren van een bus brengt een hoop verantwoordelijkheden met zich mee. Door het ISO-certificaat en ervaren chauffeurs hoeft u zich nergens druk om te maken.

Comments are closed.