Door een kwalitatief BBQ pakket met daarin een bijzondere vleessoort, zoals tomahawk steak te bestellen, zorgt u dat de volgende barbecue die u organiseert tot een unieke ervaring wordt voor uw gasten. U kunt een dergelijk pakket geheel zelf samenstellen. Bent u gek op spareribs, steak of Angus vlees? Werkelijk al het vlees dat u lekker vindt, kunt u toevoegen aan uw BBQ pakket. U kunt kiezen voor een BBQ pakket voor 2 personen, maar ook als u met een grotere groep wilt genieten van een uitgebreide barbecue is dat mogelijk. Als u gek bent op één vleessoort, bijvoorbeeld spareribs of steak, kunt u ook een pakket bestellen dat alleen dit vlees bevat. Het lekkerste barbecuevlees allemaal in één BBQ pakket, het is mogelijk!

Angus vlees: kwalitatief rundvlees waar zelfs de grootste chefs ter wereld gek op zijn

Als echte vleesliefhebber, houdt u ongetwijfeld van een heerlijk stukje Angus vlees zo nu en dan. Deze vleessoort wordt vaak gezien als iets bijzonders. Het is immers ook een stuk specialer dan een normale steak. Het oorspronkelijke ras staat bekend als Black Angus en is afkomstig uit de USA. Het is het bekendste runderras ter wereld en is vooral bekend om het sublieme vlees. Een andere variant is de Aberdeen Angus. Deze komen uit de Schotse hooglanden. Angus vlees is fijndradig en heeft een rode kleur. Als u het op de juiste manier heeft gebraden, blijft het zacht en sappig en heeft het een karakteristieke smaak. Daarom bereiden chefs in driesterrenrestaurants over de hele wereld regelmatig dit vlees. Maar ook u kunt u van dit lekkere vlees genieten. U bestelt het gemakkelijk online, net zoals steak of spareribs. U kunt ook een BBQ pakket aanschaffen waar Angus vlees onderdeel van is.

Spareribs: om uw vingers bij af te likken

Spareribs, wie houdt er niet van. Het is tegenwoordig mogelijk om allerlei verschillende spareribs gemakkelijk te bestellen via het internet. Hierbij heeft u keuze uit vele verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de echte Amerikaanse St. Louis buikspareribs of gewoon voor Hollandse spareribs van eigen bodem. Vindt u het lastig om te kiezen? Bestel dan gewoon een probeerpakket vol met verschillende soorten spareribs. Zo komt u er vanzelf achter welke u het lekkerste vindt. Als u ook zin heeft in ander vlees, kunt u ook online Angus vlees of een steak bestellen. Het is zelfs mogelijk om al deze vleessoorten samen te bestellen. Kies dan voor een uitgebreid BBQ pakket.

Comments are closed.