De woonwinkel in Twente heeft voor jou altijd precies wat je zoekt! Doordat woonwinkel Twente samenwerkt met verschillende woonwinkels en ketens, kan je bij woonwinkel Twente terecht voor alles wat jij zoekt voor de inrichting van jouw woning. 

Samenwerking

Woonwinkel Twente heeft een bijzonder concept. Woonwinkel Twente werkt namelijk samen met diverse woonwinkels. Omdat woonwinkel Twente erg centraal gelegen ligt in het oosten van Nederland, kunnen veel mensen bij hen terecht. Niet alleen Nederlandse mensen komen naar woonwinkel Twente, maar ook Duitse mensen kunnen woonwinkel Twente makkelijk bereiken. Ben je nou een woonwinkel in Amsterdam en wil je een groter bereik creëren voor jouw woonartikelen, dan kun je een samenwerking aangaan met woonwinkel Twente. Door de samenwerking met woonwinkel Twente kun je jouw producten ook aanbieden aan de andere kant van het land. Zo kun je door je producten aan hen te leveren een grotere doelgroep bereiken. 

Hoe werkt het?

Als klant kom je in woonwinkel Twente en kun je door middel van computers bekijken wat het assortiment van alle woonwinkels is. Daarnaast liggen er van alle woonwinkels een aantal artikelen in de winkel. Zo is de winkel voor de klant gewoon een woonwinkel om te zien, maar naast het assortiment in de winkel is er dus ook veel meer beschikbaar wat niet in de winkel ligt. Ook voorzien de medewerkers van woonwinkel Twente je van een goed advies. Ben je naar iets op zoek wat niet in de winkel ligt, kunnen de medewerkers je helpen om het juiste artikel te vinden. Het zijn heel uitlopende producten die woonwinkel Twente aanbiedt, dus je kunt altijd wel je product vinden. Wanneer je het product niet in de winkel aantreft, kun je het product direct in de winkel bestellen. Ook krijg je gelijk te horen wanneer de leverdatum is. Dit is compleet afhankelijk van waar je woont. Stel het bedrijf waar jij je artikel hebt gekocht is gevestigd in Amsterdam en je woont in Duitsland, dan duurt de verzending langer, dan wanneer je bijvoorbeeld woonachtig bent in Zwolle.