Komt u binnenkort langs bij Grand Café ’t Raadhuis? Hier geniet u de hele dag door van de beste gerechten. Bij het restaurant in Wanroij, niet ver van Gennep, bent u de hele dag van harte welkom. Begin de dag goed met een kop koffie of thee met gebak bij Grand Café ’t Raadhuis. In de middag geniet u van een heerlijke lunch waar u de keuze heeft uit een groot aantal gerechten. Van heerlijke koude luxe broodjes, tot aan warme lunchgerechten zoals een uitsmijter of een omelet. Kies uw lievelingsgerecht uit en geniet van een heerlijk maal. Ook in de avond is dit restaurant nabij Gennep een uitstekende keuze om te dineren. Kies uit een uitgebreide menukaart of een van de gerechten uit de restaria. Sluit uw dag goed af met een heerlijke borrel in het café.

Bij restaurant in de buurt van Gennep samen borrelen met uw vrienden

Borrelen met uw vrienden? Dat kan! In het restaurant van Grand Café ’t Raadhuis in Wanroij, niet ver van Gennep, kunt u de hele dag terecht voor een heerlijke maaltijd. Voor een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch, een verrassend diner en een lekkere snack, de hele dag door bent u van harte welkom. Maar vergeet ook de gezellige avonden bij dit restaurant nabij Gennep niet. Geniet van een heerlijke borrel samen met vrienden en dans tot in de kleine uurtjes. Wanneer het weer het buiten toelaat, is het heerlijk vertoeven in de zon in de grote terrastuin. Kies uw lievelingsbier of wijn uit en maak het helemaal compleet met lekkere borrelhapjes.

Een heerlijk diner voor iedereen in een restaurant in de omgeving van Gennep

Naar welke gerechten gaat uw voorkeur uit? Er is voor ieder wat wils. Wilt u heerlijk dineren bij een restaurant in de omgeving van Gennep? Denk dan eens aan Grand Café ’t Raadhuis in Wanroij. Voor iedereen is hier wat wils. Van een lekkere Black Angus steek tot aan een zeewolf filet en tagliatelle pasta met vis, kip of verse geitenkaas. Of kies een drie-gangen menu, dat u helemaal zelf samenstelt! Zo weet u zeker dat wat u kiest helemaal uw smaak is. Kom een langs in dit restaurant waar iedereen zich thuis voelt dankzij de warme sfeer. Dineer in een voormalig raadhuis dat is omgetoverd tot een restaurant. Geniet van smaakvolle én betaalbare bourgondische gerechten en laat u verrassen door de chef.

Comments are closed.