Heb jij de laatste tijd ook veel gehoord van mensen die naar de escape room in Amsterdam zijn geweest? Dat kan goed, want deze trend heeft ook Nederland in de ban. Beleef een unieke dag met heel jouw familie bij de Escape Factory. Tijdens jouw escape room in Amsterdam los je verschillende interactieve puzzels op en probeer je binnen een bepaalde tijd de ruimte te verlaten. Hier vind je acht escape rooms nabij Amsterdam-Centraal met verschillende moeilijkheidsgraden. Zo weet je zeker dat ook de kinderen ten volle genieten van dit uitje. Na je ontsnappingspoging is het ook mogelijk om wat te blijven eten. Je reserveert de escape room in Amsterdam eenvoudig online en betaalt veilig via iDEAL.

Tijdens een escape room in Amsterdam word je een special agent

Bij de escape room in Amsterdam zijn de mogelijkheden oneindig. Wordt bijvoorbeeld een cowboy of leer meer over de drooglegging in Amerika. Heb jij altijd al willen weten hoe het is om onderdeel te zijn van de FBI of CIA? Ga naar de Escape Factory en ervaar het allemaal. Slaag jij en je team erin om deze missie binnen een uur te voltooien? Je speelt dit spel met drie tot en met vijf personen. Naast dit spel zijn er nog zeven andere kamers beschikbaar bij Escape Factory. Voor je het spel betreedt, krijg je in de ontmoetingsruimte voldoende informatie om aan de slag te gaan. Je krijgt ook altijd een kwartier voorbereidingstijd. De bedoeling is dat je binnen een uur uit de kamer ontsnapt en eventueel het record met jouw team verbreekt. Natuurlijk is het spelplezier het allerbelangrijkste! Beleef daarom een spannende dag bij Escape Factory.

Kies voor een unieke teambuilding met een escape room in Amsterdam

Wist je dat de escape room in Amsterdam de perfecte manier is om jouw collega’s beter te leren kenne? Escape Factory is de plek voor een teambuilding activiteit in Amsterdam. Ben je op zoek naar een originele manier om jouw collega’s beter te leren kennen? Reserveer dan een escape room als teambuildingsactiviteit in Amsterdam. Je reserveert online voor een groep tot wel 150 personen. Escape Factory in Amsterdam biedt bovendien het unieke concept ‘Escape Race’ aan. Hierbij zijn er acht gespiegelde kamers, waarin verschillende teams het tegen elkaar op nemen om als eerste te ontsnappen. Racen kan in teams tot vijf personen en voor groepen tot en met vijftig personen. Na jouw ontsnappingspoging is het mogelijk om een diner te houden of te genieten van een van onze andere activiteiten, zoals een pub-quiz of een rondvaart op de Amsterdamse grachten.

Comments are closed.