Winkelklik
Image default
Eten en drinken

Een feest te vieren? Maak een fototaart

Met een mooie fototaart zorg je op elk feest voor een leuke verrassing. Een fototaart kun je helemaal zelf samenstellen zoals jij dat wilt: elke foto die je wenst, kan op de taart worden aangebracht. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige taart (de foto op de taart is van uitstekende kwaliteit), maar de foto is ook nog eens eetbaar. Dat wordt gegarandeerd een sfeervolle taart voor jouw gelegenheid. Dankzij de vrijwel ongelimiteerde mogelijkheden kun je bij elk feest zorgen voor de perfecte foto. Iemand verrassen hiermee is bovendien een ontzettend leuk idee. Een fototaart is leuk om te ontvangen, maar ook om te geven.

Een fototaart die helemaal bij de gelegenheid past

Wat je ook te vieren hebt; een fototaart is altijd geschikt. Iedereen houdt natuurlijk van taart en je kunt zelf kiezen welke afbeelding het beste past. Een verjaardag, afscheid, jubileum, examenfeest, geboorte, wat dan ook: taart is hier altijd op zijn plek en een taart met een foto erop is nog specialer. Omdat de foto wordt gedrukt op marsepein kun je van vrijwel elke soort taart een fototaart maken. Slagroom, chocolade of mokka, of misschien wel meerdere taarten met elk een eigen afbeelding. Wat je ook wilt; het is mogelijk bij Toptaarten.nl. Zorg je voor een scherpe foto in een goed formaat, dan krijg je een prachtige kwaliteit, uiteraard volledig in kleur!

Taart bestellen is zo gedaan

Een taart bestellen kost anno nu niet meer veel moeite. Al helemaal niet wanneer je dit doet bij Toptaarten.nl. Hier kun je eenvoudig online taarten bestellen. Ook met foto, want je kunt tijdens het bestelproces een foto naar keuze uploaden. Je kunt zelfs een dag van tevoren bestellen, want vandaag taart bestellen, betekent morgen in huis hebben. Ga je bij een specialist als Toptaarten.nl taart bestellen, dan zijn deze bovendien altijd ambachtelijk en vers gemaakt.

Gerelateerde artikelen

De lekkerste soorten honing op een rijtje

Geniet van de verrassende smaak van Spaanse rode wijn

Geen zin of tijd om boodschappen te doen? Bestel het eenvoudig online!