Kamperen is niet aan iedereen besteed, gelukkig maar want anders zou elke campingplek vol staan met campers en caravans. Wilt u toch vakantie vieren in de natuur, maar wel wat luxe ervaren? Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Unieke natuurcamping midden in de bossen op de Veluwe

Wist je dat je bij Camping het Vossenhol de keuze hebt uit verschillende accommodaties? Ga bijvoorbeeld overnachten in een originele Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit uw Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent. 

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Ga voor de ultieme vrijheid en kies voor gezellig kamperen bij Camping het Vossenhol. Op deze nieke camping kunt u kamperen op de manier die het beste bij u past. Wanneer je een luxe chalet huurt bij deze specialist, geniet je van alle voordelen van het kamperen, zonder dat je een tent hoeft op te zetten of een caravan hoeft schoon te houden. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.

Comments are closed.