Wist u dat u een PU gietvloer aanbrengen zelf kunt doen? U krijgt hierbij advies en hulp van de specialist zodat u snel kunt genieten van het prachtige resultaat in uw huis. Decochip heeft voor u de vloer die flexibel is en niet scheurt. Kies uit een gietvloer m² pakket of ga voor een PU gietvloer per blik. Pak uw oude vloer grondig aan en krijg er een geluiddempend resultaat voor terug dat zo goed als vrij van onderhoud is. Wilt u toch wat extra tips ontvangen als u de PU gietvloer zelf gaat doen? Dan kunt u bij Decochip een gratis workshop volgen. Op die manier komt u er zelf achter hoe eenvoudig het aanbrengen van een PU gietvloer is.

Met een PU gietvloer kiest u voor een naadloos resultaat

Heeft u ervoor gekozen om een PU gietvloer te laten leggen in uw bedrijfspand of bij u thuis? Dan combineert u kwaliteit met een prachtig resultaat. Doordat de PU gietvloer over de bestaande ondergrond wordt aangebracht, krijgt u een naadloos resultaat. Een professioneel bedrijf zoals Decochip helpt u daarbij. Het voordeel van de kunststof gietvloer is dat het niet scheurt en eenvoudig te onderhouden is. Of u nu kinderen, huisdieren of vaak visite heeft: uw PU gietvloer zal er gegarandeerd prachtig uit blijven zien. En wat het grootste voordeel is van het materiaal? Het aanbrengen van een gietvloer kunt u eenvoudig zelf doen. De professionals leggen u stap voor stap uit hoe u het mooiste resultaat in huis krijgt.

Gietvloer van PU met betonlook, geschikt voor elke ruimte

Een PU gietvloer past in elke ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een onderhoudsvriendelijke en veilige vloer in het magazijn van uw bedrijf, maar net zo goed een mooie vloer in uw huis. Door de aard van het materiaal is het zo dat een beetje klusser de vloer zelf kan doen. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan de specialisten van Decochip te popelen om u uit de brand te helpen. Het legproces wordt u aan de hand van een overzichtelijk en duidelijk stappenplan uitgelegd. Als u gaat voor een PU gietvloer en ervoor kiest om het aanbrengen zelf te doen, bent u verzekert van een prachtige vloer die lang mee zal gaan. U kunt bovendien online afwerkingsproducten bestellen.

Comments are closed.