Winkelklik
Image default
Cadeau

Tips voor het mooiste verjaardagscadeau

Verjaardagen zijn mooie momenten om de jarige eens echt goed te vieren! Met je cadeau wil je het liefst communiceren hoe waardevol de persoon voor je is en hoeveel je van ze houdt. Maar hoe koop je zo’n onvergetelijk verjaardagscadeau? Wij hebben enkele tips voor de perfecte verrassing.

Altijd leuk om te geven: algemene cadeau ideeën

Het allerleukste is natuurlijk om een mooi persoonlijk cadeau te kopen voor de jarige. Maar wat als jullie elkaar nog niet zo goed kennen? Koop dan een iets algemener cadeau wat (bijna) iedereen leuk vindt. Je weet dan in ieder geval dat je goed zit!

 

Denk bijvoorbeeld aan een prachtige bos bloemen, een gangbare bestseller als je denkt dat de jarige van lezen houdt, of een fles drank. Een mooie fles whisky voor de heren, een speciaalbierpakket, een goede fles wijn – er zijn veel opties mogelijk. Of neem een heerlijk feestelijke fles Champagne Pommery. Niets is feestelijk dan proosten met een fles bubbels!

 

Ga bij het geven van drank wel even na of de persoon alcohol drinkt. Alcohol geven aan minderjarigen is natuurlijk ook niet de bedoeling. Een cadeaupakket met luxe badartikelen is dan altijd een veilige optie, of een lekker luchtje als je wat meer te besteden hebt.

Maak het cadeau persoonlijk

Misschien ken je de jarige wel hartstikke goed. Dan wil je natuurlijk juist iets persoonlijks. Op die manier laat je de jarige zien dat je ze écht kent en om ze geeft! Bovendien weet je dan zeker dat ze het gaan gebruiken. Koop bijvoorbeeld iets dat te maken heeft met hun hobby. Brengt de gelukkige graag tijd door in de natuur? Dan is een mooi boek over wandelpaden in je omgeving misschien een goed idee. Of wat dacht je van een nieuwe barbecueset voor iemand die graag kookt?

 

Natuurlijk hoeft het niet super duur te zijn. Het belangrijkste is dat je origineel bent en iets kiest dat past bij de persoonlijkheid van de jarige. Als je minder te besteden hebt, koop dan een tijdschrift over de hobby van de persoon. Materiaal kopen waarvan je weet dat ze het in grote hoeveelheden gebruiken voor hun hobby is ook een leuk idee. Denk bijvoorbeeld aan mooie bollen wol voor iemand die graag breit.

 

‘Persoonlijk cadeau’ kun je ook heel letterlijk nemen. Er zijn talloze producten die je kunt personaliseren met je eigen tekst. Denk aan wijnflessen of -glazen, sleutelhangers, bierglazen, mokken en meer. Dit kan leiden tot hilarische resultaten, bijvoorbeeld als je er een inside joke van jullie op laat drukken.